Op safari in Nederland: de leukste uitjes met dieren

dagje weg

Wil je er graag op uit met je gezin? Er zijn een hoop leuke activiteiten te doen in Nederland. Zo kun je naar verschillende pretparken gaan of een leuke stad bezoeken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wil je het dit keer iets avontuurlijker aanpakken? Ga dan op safari in Nederland! Ontdek in dit artikel de leukste uitjes met dieren in Nederland. Leuk voor het hele gezin en ook nog eens betaalbaar dankzij de aanbiedingen, een lekker dagje uit met korting!

Breng een bezoekje aan Safaripark Beekse Bergen

Je hoeft echt niet helemaal naar Afrika te gaan om de big five te spotten. Je kunt ook gewoon op safari in Nederland! Een bezoek aan Safaripark Beekse Bergen is leuk voor jong en oud. Je kunt dieren spotten vanuit je eigen auto, maar het is ook mogelijk om mee te gaan met de boot- of bussafari. Wil je toch liever wandelen? Dan kan ook tijdens de wandelsafari! 

Ben je benieuwd naar de prijs? Er is regelmatig korting op Safaripark Beekse Bergen tickets. Bekijk de actuele kortingen op Uitmetkorting.nl en geniet van een betaalbaar uitje. 

Dieren kijken in Wildlands Adventure Zoo

Wil je een wereldreis in één dag maken? Dan kan in Wildlands Adventure Zoo in Emmen. Van apen tot penguins: je ziet het er allemaal. Je kunt reizen door verschillende gebieden: door de jungle, savanne en het poolgebied. Je staat oog in oog met wilde dieren en ook in dit park kun je op safari gaan. Er is genoeg te doen voor het hele gezin, maar ook zonder kinderen is dit een leuk uitje. Houd ook zeker de aanbiedingen goed in de gaten om met korting naar de dierentuin te gaan.

Wandelen met alpaca’s

Dit uitje is misschien iets minder bekend, maar zeker niet minder leuk: wandelen met alpaca’s. Sinds een tijdje zijn alpaca’s razend populair geworden. Dit komt voornamelijk door het leuke uiterlijk van de beesten, maar ook door hun gedrag. Ga met de kids naar een alpaca boerderij en aai en voer ze of maak een leuke wandeling. Maar let op: alpaca’s zijn behoorlijk eigenwijs, dus de wandeling gaat waarschijnlijk niet hoe jij het in gedachten had.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *