Medium Amsterdam – een keur van paranormale gaven

hemels

Je kunt een ontmoeting regelen met een medium Amsterdam of in veel andere plaatsen in Nederland. Zo’n persoonlijke ontmoeting heet een consult. Dan ga je één op één met een paragnost in gesprek. Zo’n paragnost wordt ook wel medium of helderziende genoemd. Vaak wil je een gesprek omdat je veel vragen hebt. Vragen die niet zijn op te lossen door naar een psycholoog te gaan. Een medium kan die vragen voor je beantwoorden. Dat doet hij of zij door zich af te stemmen op de kosmos, ofwel het ‘al’, ook wel aangeduid als ‘de geestelijke wereld’. 

Een gesprek met de ‘overzijde’

Meestal willen mensen graag in contact komen met dierbare overledenen. Een goed medium kan boodschappen van geliefden oppikken die zich in de andere wereld bevinden. Die entiteiten neem je zelfs mee naar het consult want iedereen waar je ooit een binding mee had, blijft je volgen in deze wereld. Het medium kan daarnaast ook een connectie maken tussen jou en spirituele entiteiten. Die worden in de volksmond vaak aangeduid als engelen of geesten. Zij beschikken over een bovennatuurlijke wijsheid en adviezen die jou goed van dienst kunnen zijn. Het medium gebruikt paranormale gaven om jou te kunnen helpen. Dit artikel wijdt uit over welke gaven een medium kan inzetten voor jou.

Helderziendheid vanuit een medium Amsterdam

Het medium krijgt de boodschappen tot zich in de vorm van beelden. Hier komt ook het cliché vandaan van de waarzegger met de kristallen bol. Het hedendaagse medium gebruikt ook andere instrumenten om beelden op te kunnen roepen.

Heldervoelendheid

Emoties of juist diepe gemoedsgevoelens, dat is het spectrum van een medium die boodschappen gaat ‘voelen’. Ook kunnen mediums hun tastzin inzetten om berichten van overledenen door te krijgen. Zij betasten dan een voorwerp van een overledene dat je mee hebt genomen naar je consult.

Helder weten bij een medium Amsterdam

Helder weten is ook een soort van ‘aanvoelen’ maar dan veel sterker. Je kunt dit zien als een intuïtie in overdrive. Het medium gebruikt dus een krachtige intuïtie om boodschappen van entiteiten op te pikken. Met je verstand krijg je nooit grip op helder weten; er zit ook nooit twijfel in helder weten.

Helderruikendheid

Sommige mediums zijn paranormaal begaafd met hun neuzen. Ze ruiken de aanwezigheid van engelen of geesten. Ook een naderende dood of ziekten kunnen met de neus opgepikt. Soms spelen parfums mee in de boodschappen.

Telepathie als middel voor een medium Amsterdam

Met telepathie wordt bedoeld het lezen of invoelen van gedachten. Wij zijn gewend dat gedachten pas echt worden als je ze uitspreekt. Het medium kan gedachten oppikken van geesten of van overledenen die ook nooit zijn uitgesproken.  Zo kunnen dus geheimen naar buiten komen. Wellicht schaamde een overledene zich vroeger voor bepaalde gedachten over jou en hoor je ze nu indirect alsnog.

Healing

Met dezer paranormale gave kan een medium zijn genezende gave uitoefenen. Dat gebeurt bijvoorbeeld door een handlegging. Boodschappen zijn dan minder van belang dan het bewerken van energieën. Dat kan tot verlichting van pijn of zelfs tot snelle genezing leiden.

Helderhorendheid door een medium Amsterdam

Er zijn mediums die met innerlijke oren de boodschappen van de andere kant letterlijk horen, zowel van demonen en engelen als van overleden bekenden en geliefden. Een medium Amsterdam kan ook vaak jouw boodschappen vertolken en aan degenen van ‘de overkant’ overbrengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *